Termeni și condiții

pentru site-ul www.feedmefresh.ro

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului feedmefresh.ro. Site-ul feedmefresh.ro este operat de societatea SC FeedMeFitMe SRL, cu sediul in Str. Dimitrie Anghel Nr. 7, Brasov, Brasov, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J8/1801/24.05.2019, CUI 41167430. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului feedmefresh.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site (inclusiv imaginile) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. Reutilizarea oricarui continut de pe acest website fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii FeedMeFitMe SRL este stric interzisa.

FeedMeFitMe va pastra confidentialitatea datelor de orice natura pe care le furnizati. pentru mai multe informatii va rugam accesati Politica de confidentialitate.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Feedmefresh.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului feedmefresh.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii feedmefresh.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului feedmefresh.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului feedmefresh.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@feedmefresh.ro

Plasarea si livrarea comenzilor i

Comenzile se plaseaza cu cel putin o zi inainte de data livrarii pana la ora 19:00. Comenzile efectuate in ziua in care se doreste livrarea se vor accepta in limita stocului disponibil. Efectuarea unei comenzi pe site-ul feedmefresh.ro constitue un contract intre cumparator si vanzator asadar fiecare trebuie sa isi indeplineasca atributiile. Vanzatorul sa livreze comanda, iar cumparatorul are obligatia de a achita comanda. Administratorul site-ului feedmefresh.ro are dreptul de a refuza o comanda si de a isi selecta clientela. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil si va fi onorata doar daca informatiile de livrare furnizate sunt corecte si complete, doar dupa o confirmare telefonica sau scrisa (email)

Nu putem garanta o ora fixa de livrare a produselor in ziua selectata din cauza traficului sau al oricaror situatii neprevazute, dar facem tot posibilul sa ajungem cat mai repede cu comanda in intervalul de livrare. Livrarile se efectueaza in intervalul 11:30-14:30. Pentru comenzile plasate in aceeasi zi cu livrarea, se va efectua livrarea numai dupa terminarea livrarilor comenzilor primite anterior.

Efectuarea unei comenzi prin orice mijloace respectiv telefonic, mesaj sau formularul de comanda de pe site, cumparatorul isi da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal trimise prin mijloacele mentionate anterior in vederea efectuarii comenzii. De asemenea utilizatorul isi da acordul in cazul utilizarii formularului de comanda sau a formularului de newsletter de pe site, ca IP-ul utilizat pentru comanda/inregistrare sa fie verificat si utilizat doar in scopul de a bloca conexiunea catre serverul detinut de catre Feedmefitme SRL in cazul in care vor exista conexiuni suspecte, cazuri de mesaje de tip spam sau orice alta activitate care poate dauna intereselor societatii Feedmefitme SRL de pe IP-ul respectiv.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa-l contacteze prin mijloacele disponibile, in legatura cu comanda acestuia.

Programul de lucru:

  • Luni-Vineri: 9:00 - 14:00
  • Sambata - Duminica: Inchis

Costul transportului

Pentru comenzile cu valoare mai mica decat comanda minima se poate percepe o taxa de transport sau acestea se pot refuza. De asemenea pentru livrarea produselor in afara zonei de livrare gratuita sau a zonelor cu comanda minima se percepe o taxa suplimentara pentru transport.

Anularea comenzilor

Comenzile pot fi anulate telefonic de catre cumparator. Nu este necesar invocarea vreunui motiv pentru anularea comenzilor conform OG 130/2000. In cazul anularii comenzilor, Administratorul site-ului feedmefresh.ro poate refuza comenzile ulterioare de la aceeasi persoana fizica sau juridica.

Toate tarifele produselor prezentate pe site sunt exprimate în lei.

Revizuiri

[1]Materialele care apar pe site-ul feedmefresh.ro ar putea include erori tehnice, tipografice, sau fotografice. Compania noastra nu garanteaza ca oricare din materialele de pe site-ul sau sunt corecte, complete sau actuale. Administratorul site-ului poate face schimbari in materialele continute pe site-ul sau, in orice moment, fara notificare inclusiv la eventuale preturi sau gramaje ale produselor afisate si livrate.

[2]Promotia se desfasoara pentru toate comenzile primite pentru zona de livrare a orasului Brasov si nu este valabila si pentru comenzile de tip abonament. Promotia este in limita stocului disponibil.